Telefon   +48 535 544 855

Mail  Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

HACCP

Zakres naszych usług obejmuje sporządzenie kompletnej dokumentacji sanitarnej dla przedsiębiorców z sektora spożywczego. Opracowanie księgi HACCP (z ang. Book of Hazard Analysis and Critical Control Point), która obejmuje również dokumentację dobrej praktyki higienicznej (GHP) oraz produkcyjnej (GMP), jest obecnie wymagane przez prawo — bez względu na skalę przedsiębiorstwa. Definiuje ona procedury oraz potencjalne zagrożenia dla określonych obszarów produkcji oraz dystrybucji żywności, z naciskiem na jakość i higienę.

Opracowanie księgi HACCP — zadbaj o jakość żywności

Naszą ofertę kierujemy do przedsiębiorstw z branży spożywczej — restauracji, barów oraz innego typu lokali gastronomicznych, a także sklepów spożywczych, hoteli i pensjonatów, sieci marketów oraz hurtowni i zakładów przetwórczych. Opracowując księgę HACCP bierzemy pod uwagę specyfikę działalności klienta — dzięki temu masz pewność, że dokumentacja jest zgodna ze stanem faktycznym, a wytyczne jasne i klarowne dla pracowników, co znacznie ułatwia wdrożenie procedur.

Osoba w rękawiczkach jednorazowych przygotowuje sałatkę

 

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.