HACCP

Zakres naszych usług obejmuje sporządzenie kompletnej dokumentacji sanitarnej dla przedsiębiorców z sektora spożywczego. Opracowanie księgi HACCP (z ang. Book of Hazard Analysis and Critical Control Point), która obejmuje również dokumentację dobrej praktyki higienicznej (GHP) oraz produkcyjnej (GMP), jest obecnie wymagane przez prawo — bez względu na skalę przedsiębiorstwa. Definiuje ona procedury oraz potencjalne zagrożenia dla określonych obszarów produkcji oraz dystrybucji żywności, z naciskiem na jakość i higienę.

Opracowanie księgi HACCP — zadbaj o jakość żywności

Naszą ofertę kierujemy do przedsiębiorstw z branży spożywczej — restauracji, barów oraz innego typu lokali gastronomicznych, a także sklepów spożywczych, hoteli i pensjonatów, sieci marketów oraz hurtowni i zakładów przetwórczych. Opracowując księgę HACCP bierzemy pod uwagę specyfikę działalności klienta — dzięki temu masz pewność, że dokumentacja jest zgodna ze stanem faktycznym, a wytyczne jasne i klarowne dla pracowników, co znacznie ułatwia wdrożenie procedur.

Osoba w rękawiczkach jednorazowych przygotowuje sałatkę